Hallitus

Päivitetty 22.3.2023

Admicomin hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä huolehtii hallitus, johon yhtiöjärjestyksen mukaan kuuluu vähintään viisi ja enintään kahdeksan jäsentä. Yhtiön hallitus valitaan vuosittain yhtiökokouksessa.

Admicomin hallituksen muodostavat Petri Niemi, Pasi Aaltola, Henna Mäkinen, Olli Nokso-Koivisto, Marko Somerma, Camilla Skoog ja Tomi Lod. Kaikki hallituksen jäsenet ovat yhtiöstä riippumattomia.

Nimi Asema Syntymävuosi Hallituksessa alkaen
Petri Niemi
Puheenjohtaja 1961 2022
Pasi Aaltola Jäsen 1976 2017
Henna Mäkinen
Jäsen 1981 2022
Olli Nokso-Koivisto Jäsen 1984 2021
Marko Somerma Jäsen 1966 2022
Camilla Skoog Jäsen
1973 2023
Tomi Lod Jäsen
1962 2023

Hallituksen esittely

Petri Niemi

s, 1961, FM
Hallituksen puheenjohtaja

Petri Niemi on fysiikan maisteri Teknillisestä korkeakoulusta ja G2 Invest Oy:n toimitusjohtaja sekä puheenjohtaja. Hän on myös LeadDeskin, Bilotin, Next Gamesin, Clausionin, Lounean ja Wegan puheenjohtaja. Aiemmin Petri on toiminut myös Capmanin osakkaana ja työskennellyt Ericssonille, 3Comille ja Sun Microsystemsille.

 

Pasi Aaltola

s. 1976, KTT
Hallituksen jäsen

Pasi Aaltola on kauppatieteiden tohtori Jyväskylän yliopistosta ja on toiminut johtajana liikkeenjohdon EMBA-koulutusohjelmassa vuodesta 2010 alkaen. Hän on työskennellyt koulutuspäällikkönä ja -suunnittelijana Jyväskylän yliopistossa vuosina 2000-2009. Lisäksi Pasilla on useita hallitusjäsenyyksiä eri toimialoilla.

 

Henna Mäkinen

s. 1981, KTM
Hallituksen jäsen

Henna Mäkinen on kauppatieteiden maisteri Turun kauppakorkeakoulusta ja tällä hetkellä hän on Supermetricsin talousjohtaja. Hän on aiemmin toiminut myös Woltin ja Ilmatar Windpowerin talousjohtajana. Henna on työskennellyt lisäksi KPMG:llä ja Nokialla.

 

Olli Nokso-Koivisto

s. 1984, fil. yo.
Hallituksen jäsen

Olli Nokso-Koivisto on filosofian ylioppilas Helsingin yliopistosta ja on toiminut LeadDeskin toimitusjohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2013 alkaen. Aiemmin hän on toiminut mm.  Siili Solutionsissa Business Unit Manager & Partner Directorina sekä HYY Yhtymän hallituksen puheenjohtajana. Olli on yksi Beaconsim Oy:n perustajista.

Marko Somerma

s. 1966, TkL
Hallituksen jäsen

Marko Somerma on teknillisen korkeakoulun lisensiaatti ja toimii tällä hetkellä ARCO Architecture Company Oy:n toimitusjohtajana. Hän on aiemmin toiminut liikkeenjohdon konsulttina, Siili Solutionsin toimitusjohtajana ja hänellä on pitkä kokemus Rautaruukki-konsernin eri johtotehtävistä.

Camilla Skoog

s. 1973, Systeemi- ja taloustieteen opintoja Linné-yliopistossa
Hallituksen jäsen

Ruotsalainen Camilla Skoog toimii Byrånin liiketoimintayksikön johtajana ja johtoryhmän jäsenenä Fortnoxilla. Skoogilla on yli 25 vuoden kokemus ohjelmistoalan johtotehtävistä mm. tuotekehityksessä ja myynnissä. Aiemmin hän on toiminut myyntijohtajana ja liiketoiminnan kehitysjohtajana Fortnoxilla sekä IST:n tuoteomistajana.

Tomi Lod

s. 1962, B.A. (Matematiikka)
Hallituksen jäsen

Tomi Lodilla on matematiikan B.A.-tutkinto yhdysvaltalaisesta Kalamazoo Collegesta, Michiganista, ja hän on suomalaisen ohjelmistoyhtiön FA Solutions Oy:n toimitusjohtaja. Tomi Lod on aiemmin toiminut Clausionin ja Analysten toimitusjohtajana, sekä johtotehtävissä Baswarella, Nokialla ja ICL Datassa. Lisäksi hän on HJK Ry:n hallituksen varapuheenjohtaja.