Hallitus

Päivitetty 11.7.2022

Admicomin hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä huolehtii hallitus, johon yhtiöjärjestyksen mukaan kuuluu vähintään viisi ja enintään kahdeksan jäsentä. Yhtiön hallitus valitaan vuosittain yhtiökokouksessa.

Admicomin hallituksen muodostavat Petri Niemi, Pasi Aaltola, Henna Mäkinen, Olli Nokso-Koivisto ja Marko Somerma. Kaikki hallituksen jäsenet ovat yhtiöstä riippumattomia.

Nimi Asema Syntymävuosi Hallituksessa alkaen
Petri Niemi
Puheenjohtaja   2022
Pasi Aaltola Jäsen 1976 2017
Henna Mäkinen
Jäsen   2022
Olli Nokso-Koivisto Jäsen 1984 2021
Marko Somerma Jäsen   2022

Hallituksen esittely

Petri Niemi

FM
Hallituksen puheenjohtaja

Petri Niemi on fysiikan maisteri Teknillisestä korkeakoulusta ja G2 Invest Oy:n toimitusjohtaja sekä puheenjohtaja. Hän on myös LeadDeskin, Bilotin, Next Gamesin, Clausionin, Lounean ja Wegan puheenjohtaja. Aiemmin Petri on toiminut myös Capmanin osakkaana ja työskennellyt Ericssonille, 3Comille ja Sun Microsystemsille.

Osakkeita: 443

 

Pasi Aaltola

s. 1976, KTT
Hallituksen jäsen

Pasi Aaltola on kauppatieteiden tohtori Jyväskylän yliopistosta ja on toiminut johtajana liikkeenjohdon EMBA-koulutusohjelmassa vuodesta 2010 alkaen. Hän on työskennellyt koulutuspäällikkönä ja -suunnittelijana Jyväskylän yliopistossa vuosina 2000-2009. Lisäksi Pasilla on useita hallitusjäsenyyksiä eri toimialoilla.

 

Henna Mäkinen

KTM
Hallituksen jäsen

Henna Mäkinen on kauppatieteiden maisteri Turun kauppakorkeakoulusta ja tällä hetkellä hän on Supermetricsin talousjohtaja. Hän on aiemmin toiminut myös Woltin ja Ilmatar Windpowerin talousjohtajana. Henna on työskennellyt lisäksi KPMG:llä ja Nokialla.

 

Olli Nokso-Koivisto

s. 1984, fil. yo.
Hallituksen jäsen

Olli Nokso-Koivisto on filosofian ylioppilas Helsingin yliopistosta ja on toiminut LeadDeskin toimitusjohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2013 alkaen. Aiemmin hän on toiminut mm.  Siili Solutionsissa Business Unit Manager & Partner Directorina sekä HYY Yhtymän hallituksen puheenjohtajana. Olli on yksi Beaconsim Oy:n perustajista.

Marko Somerma

TkL
Hallituksen jäsen

Marko Somerma on teknillisen korkeakoulun lisensiaatti ja toimii tällä hetkellä liikkeenjohdon konsulttina. Hän on aiemmin toiminut Siili Solutionsin toimitusjohtajana ja hänellä on pitkä kokemus Rautaruukki-konsernin eri johtotehtävistä.