Admicomin vahvuudet

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät

1. Tehostaa asiakkaan toimintaa

Tehostamme yritysten toimintaa automatisoimalla manuaaliset prosessit ja monimutkaiset integraatiot. Tieto kulkee saumattomasti työmaalta toimistolle reaaliajassa.

2. Kokonaisvaltainen ratkaisu

Admicom tarjoaa rakentamisen ja talotekniikan yrityksille toimialan tarpeisiin kehitetyn laajan ohjelmistokokonaisuuden ja palvelukattauksen.

3. Edelläkävijä

Admicom edistää asiakastoimialojensa digitalisaatiota tuomalla markkinoille pitkälle automatisoidun ja jatkuvasti kehittyvät ohjelmistoratkaisut. Vahva toimialakohtaisuus tuo asiakkaiden käyttöön alan parhaat käytännöt.

4. Aitoa pilvipalvelua

Asiakkaamme voivat käyttää ohjelmistopalvelujamme internet-selaimella missä ja milloin vaan. Modulaarisen rakenteen ansiosta asiakas voi valita käyttöönsä vain itselleen tärkeät toiminnot ja laajentaa kokonaisuutta liiketoiminnan tarpeiden muuttuessa.

5. Tuottaa reaaliaikaista tietoa

Edistyksellisen automatiikan ja keskitetettyjen toimintojen ansiosta asiakas saa reaaliaikaista tietoa ja oikeat mittarit liiketoimintansa johtamiseen.

6. Säästää aikaa

Nykyaikaiset ratkaisut ja pitkälle viety automatiikka säästävät asiakkaalta aikaa lukuisista työläistä ja aikaa vievistä rutiinitöistä, erityisesti toimistolla ja hallinnossa.