Tutustu tarkemmin ehdokkaisiin uusiksi hallituksen jäseniksi

Admicomin suurimpien omistajien joukosta perustettu nimitystoimikunta on hallituksen vahvistamiseksi etsinyt uusia hallituksen jäseniä yhteistyössä ulkopuolisen konsultin kanssa. Haun aikana nimitystoimikunta on tunnistanut kaksi ehdokasta, jotka voisivat lisätä teknologia- ja markkinointiosaamista hallitustyöskentelyyn. Nimitystoimikunta ehdottaa vuoden 2023 varsinaiselle yhtiökokoukselle yksimielisesti, että hallitukseen valitaan Camilla Skoog ja Tomi Lod.

Camilla Skoog

Camilla Skoog on opiskellut systeemitiedettä ja taloustiedettä Linnaeuksen yliopistossa (Linnéuniversitetet). Hän on syntynyt vuonna 1973 ja on Ruotsin kansalainen. Camilla on tällä hetkellä Byrånin liiketoimintayksikön johtaja ja johtoryhmän jäsen Fortnoxilla.

Camilla Skoogilla on yli 25 vuoden kokemus ohjelmistoalalta useissa johtotehtävissä, jotka kattavat tuotekehityksen ja myynnin. Ennen nykyistä rooliaan hän toimi Fortnoxin myyntijohtajana. Aiempia rooleja ovat muun muassa Fortnoxin liiketoiminnan kehitysjohtaja ja IST:n tuoteomistaja.

Tomi Lod

Vuonna 1962 syntyneellä Tomi Lodilla on matematiikan BA tutkinto yhdysvaltalaisesta Kalamazoo Collegesta, Michiganista, ja hän on suomalaisen ohjelmistoyhtiön FA Solutions Oy:n toimitusjohtaja.

Tomi Lod on aiemmin toiminut Clausionin ja Analysten toimitusjohtajana, sekä johtotehtävissä Baswarella, Nokialla ja ICL Datassa. Lisäksi hän on HJK Ry:n hallituksen varapuheenjohtaja.